2010-07-02

Taylors and Jones Oak Smoked Bacon Sausages

I veckan lyckades jag passera förbi Taylor and Jones. Detta innerstadens korvmecka.

Igår hade jag som plan att ta de två Oak Smoked Bacon Sausages och lägga på min lilla elgrill. Med någon slags potatissallad.



Så korvarna hamnade på grillen, lätt inoljade för att inte bränna fast.

Medan de låg och gonade sig på grillen började jag jobba på potatissalladen. Den är lite inspirerad av Gittos.

Skivad potatis får koka 4-6 minuter i buljong. Sen i med en ordentlig skätt vinäger och lite socker och så koka några minuter till. När potatisen är sådär halvmjuk, häll av vattnet och låt det stå och svalna lite.

Potatisen fick sedan hamna i en röra på yoghurt, mynta, salladslök, ett par centimeter pepparrot, en finhackad sellristjälk och en extra klick majonäs.

Sen är det bara att servera och äta!
/L

Inga kommentarer: